Stichting Good Life Yoga Maastricht

De stichting Good life Yoga Maastricht (GLYM) is een initiatief van Louke Bos.

Missie & Doelen

De missie van GLYM is om de bewustwording van de positieve effecten van yoga te bevorderen, vooral onder jongeren. Ze wil de stereotypen rondom yoga wegnemen zodat ook jongeren de yoga ervaring aangaan en de effecten mogen ervaren. GLYM wil zich ontwikkelen tot een platform waarmee iedereen zijn weg kan vinden naar een yogaschool die bij hem of haar past. Ook wil GLYM yoga beoefening in scholen bevorderen, niet alleen in Maastricht maar in het hele heuvelland. Ten slotte wil GLYM onderzoek naar de effecten van yoga op gezondheid en welzijn stimuleren en vertalen naar het brede publiek.

Ons derde doel is de organisatie van een groots yogaevent op dinsdag 23 Juni 2020 in de Sint Janskerk aan het Vrijthof te Maastricht.

Je bent welkom.

Bestuur

Voorzitter Louke Bos

Secretaris vacature

Penningmeester Wilfried Stribos

Louke Bos is yogadocente, heeft een yogastudio aan huis waar ze yogales geeft aan kleine groepen met persoonlijke aandacht. Ook de jongvolwassenen: yoga4teens vinden de weg richting de studio van yogalessismore. Daarnaast geeft Louke les op locatie, voor bedrijven en scholen ten behoeve van medewerkers en studenten. Louke heeft de 4-jarige yoga academie Vedanta te Aalst België gevolgd en is lid van YFN en verbonden aan de Europese Yoga Unie. Het was Louke’s wens om een groot yogaevent voor Maastricht te organiseren.

GLYM is op zoek na een secretaris, mocht je interesse hebben in deze vacature neem dan contact op met Louke Bos en mail naar louke@goodlifeyogamaastricht.nl

Good Life Yoga Maastricht wil Kim van Oorsouw hartelijk danken voor haar enorme inzet tijdens het eerste yoga event. Mede dankzij de onvoorwaardelijke inspanningen van Kim was het een geslaagd event.

ir. Wilfried Stribos is eigenaar van Bewind van Formaat. Wilfried heeft een lange carriere als adviseur en interim-directeur/bestuurder bij woningcorporaties. Vanuit die hoedanigheid heeft hij ervaring opgedaan met mensen die op een of andere manier ondersteuning nodig hebben bij hun dagelijkse gang van zaken. Formaat is in staat om kwalitatief goede financiële hulp te leveren aan mensen die zelf onvoldoende in staat zijn hun admisitratieve en financiële huishouden op orde te krijgen en/of te houden. Om dat te bereiken werkt Formaat samen met hun cliënten en belanghebbenden aan een financieel gezondere toekomst. Leidend is het welzijn van de cliënt.

Adres

Stichting Good Life Yoga Maastricht | Bergmansweg 60 | 6226AT Maastricht

KvK 65249917

Vestigingsnummer HRSD65249917

BTW-nummer 8560374112BO1

BTW-identificatienummer NL856037412BO1

Rekening RABOBANK NL80 RABO 0300620918