Door een ticket te kopen voor een van de lessen op 21 juni steun je ook een prachtig goed doel.

  • Van het 5 euro ticket zal 1 euro gedoneerd worden aan stichting De Knoevel.
  • Van het 10 euro ticket zal 2 euro gedoneerd worden aan stichting De Knoevel
  • Wanneer u een vrije donatie doet zal 20% aan het goede doel gegeven worden:   NL80 RABO0300620918 3571

Stichting de knoevel is het goede doel van 2017:

Gezinnen met langdurig zieke kinderen verwennen
Stichting De Knoevel verzorgt verwendagen voor gezinnen met langdurig zieke kinderen uit Zuid-Limburg. De Knoevel organiseert 15-20 individuele verwendagen per jaar. Tijdens een Knoeveldag staat het gezin centraal, proberen we dromen waar te maken en het hele gezin zorgeloos laten genieten. Zodat iedereen thuiskomt met de mooiste verhalen en herinneringen.

Een Knoeveldag is van A tot Z een verwendag
Om het hele gezin zorgeloos te laten genieten, zijn Knoeveldagen van A tot Z georganiseerd. Dat begint met het in kaart brengen van de wensen van het kind en de interesses van het gezin. De Knoevel regelt vervolgens alles, van vervoer tot en met de invulling van de dag. Alle kosten zijn voor rekening van de Stichting.

De Knoevel zal Alessandro Smal voor het Good Life Yoga Maastricht event van 2107 een Knoeveldag bezorgen. Alessandro Smal is 9 jaar oud met een zware vorm van autisme, daarbij kent hij geen dag en nachtritme. Zijn vader Robert Smal werkt als docent bij UWC-college Maastricht. In goed overleg zal de Familie Smal en met name Alessandro Smal een verwendag/middag krijgen.

Over Stichting De Knoevel
Stichting De Knoevel is een regionaal opererende stichting met de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Wil je meer lezen over het goed doel: www.stichtingdeknoevel.nl.

Op 21 juni verbinden we met elkaar en met de wereld om ons heen. Koop een ticket vanaf 1 april via deze link  . of steun dit goede doel met een donatie op onze crowdfund pagina.