We moedigen basisscholen en kinderopvangcentra’s aan om deel te nemen. Niet alleen door met zoveel mogelijk kinderen naar de yoga4kidsles te komen, maar ook door extra geld in te zamelen voor het goede doel het Hersentumorfonds en de zusterstichting Ventoux3.org. We willen gezonde kinderen stimuleren om op vrijwillige basis iets te doen voor ernstig zieke kinderen.

Op 23 juni is er een yogales van 16.00 – 17:00 voor kinderen van 4-12 jaar. Tijdens deze les gaan we samen de kosmische ademhaling doen. Dit is een serie yogahoudingen waarbij je je adem verbindt het de asana’s (yogahoudingen). Deze “kosmische ademhaling” kan je laten sponsoren door je ouders, familie en bekenden en worden op 23 juni door jullie allemaal uitgevoerd.

Deze “kosmische ademhaling” kunnen gesponsord worden door een vrijwillige donatie te doen op de rekening van de stichting Good Life Yoga Maastricht, maar je mag ook zelf of met je school een actie starten. Je kan gezonde drankjes gaan verkopen of iets anders bedenken om geld in te zamelen.

Hoe meer “kosmische ademhaling” gesponsord worden, hoe meer geld er gedoneerd kan worden aan het goede doel van 2020, het Hersentumorfonds. Maak je een foto van je actie? Post die dan op onze FB pagina goodlifeyogamaastricht en maak kans op een gratis kaartje. Ben je ouder dan 12, dan ben je welkom in de les van 13.30 uur of in die van 19.00. Je moet wel een kaartje kopen.